Pull-apart hvidløgsbrød
Pull-apart hvidløgsbrød er et svampet og lækkert madbrød, der kan trækkes fra hinanden. Pull-apart hvidløgsbrød er sjovt at lave og virkelig lækkert at spise. Nyd det bløde, smagfulde hvidløgsbrød lunt direkte fra ovnen.
Ingredienser
Dej
|
100 g
Smør
|
|
|---|---|
|
2½ dl
Mælk
|
|
|
25 g
Gær
|
|
|
2
Æg
|
|
|
600 g
Hvedemel
|
|
|
1 spsk
Groft salt
|
Hvidløgssmør
|
100 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
4
Små, pressede fed hvidløg
|
|
|
2 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
Mælk til pensling
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Flagesalt
|
Sådan gør du
Dej
Hvidløgssmør
Sådan samler du pull-apart hvidløgsbrødet
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Vil du være i god tid og lade pull-apart hvidløgsbrødet langtidshæve, så sæt brødet tildækket på køl, når det er samlet (i stedet for at lade det hæve). Her kan det stå 6 til 12 timer. Lad brødet stå 1- 1½ time på køkkenbordet inden afbagning.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1282 kJ / 306 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 6,3 g |
| Fedt: | 14,9 g |
| Kulhydrat: | 36,7 g |
Se hvordan du laver pull apart hvidløgsbrød her. Pull-apart hvidløgsbrød er et svampet og lækkert madbrød, der kan trækkes fra hinanden. Pull-apart hvidløgsbrød er sjovt at lave og virkelig lækkert at spise. Nyd det bløde, smagfulde hvidløgsbrød lunt direkte fra ovnen.