Quesadillas med hytteost, spinat og skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Fyldte tortillapandekager med sennep, hytteost, revet ost og spinat. Serveret med skinke og nem salat.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friskkværnet 5-peberblanding

Tilbehør

  • 150 g kogt skinke
  • 25 g rucolasalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel sennep på 2 tortilla pandekager. Kom tomater, hytteost, revet ost, spinatblade, salt og peber herpå. Læg de 2 sidste tortillaer på toppen. Lad en pande blive godt varm og steg de 2 quesadillas i en tør pande, ved jævn varme, ca. 3 min. på hver side. Server de varme quesadillas med skinke og salat.

Tip

Det smager også skønt, hvis du steger skinken med i quesadillaerne.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print