Quesadillas med hytteost, spinat og skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Fyldte tortillapandekager med sennep, hytteost, revet ost og spinat. Serveret med skinke og nem salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friskkværnet 5-peberblanding

Tilbehør

  • 150 g kogt skinke
  • 25 g rucolasalat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel sennep på 2 tortilla pandekager. Kom tomater, hytteost, revet ost, spinatblade, salt og peber herpå. Læg de 2 sidste tortillaer på toppen. Lad en pande blive godt varm og steg de 2 quesadillas i en tør pande, ved jævn varme, ca. 3 min. på hver side. Server de varme quesadillas med skinke og salat.

Tip

Det smager også skønt, hvis du steger skinken med i quesadillaerne.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 35 %

Print

Andre gode forslag