Quesadillas med kylling
•
&format=webp)
Skønne, mexicansk-inspirerede quesadillas med lækkert fyld – krydret kylling, peberfrugt og spidskål. De er nemme og hurtige at få på bordet, når sulten melder sig og du kan nemt variere fyldet alt efter tid, smag og hvad du har i køleskabet. Server dine quesadillas med fx guacamole og hjemmelavet frisk tomatsalsa. Mums!
Ny
Ingredienser
250 g
Kyllingebrystfileter
|
|
---|---|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2½ spsk
Paprika
|
|
2 spsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Olie
|
|
---|---|
1 spsk
Tomatpuré
|
|
2
Løg i både
|
|
2
Røde peberfrugter i stimler
|
|
150 g
Groftsnittet spidskål
|
4
Store tortillaer, gerne fuldkorn
|
|
---|---|
150 g
Revet cheddarost
|
Server fx med
Guacamole, tomatsalsa og et drys korianderblade
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
¼
Næringsindhold
Energiindhold:
8787 kJ / 2100 kcal
Energifordeling
Energi | |
---|---|
Fiber: | 15,2 g |
Protein: | 128,4 g |
Fedt: | 91,6 g |
Kulhydrat: | 189,1 g |
Server dine quesadillas med lækkert tilbehør
