Quinoabøffer med citrongræshytteost

Saftige vegetarbøffer, bløde indeni og sprøde udenpå. Smager forrygende med den friske hytteost og de smukke bolsjebeder. Du kan ligeså godt forberede en stor portion af quinoa"farsen", for quinoabøfferne smager så godt, at de forsvinder som dug for solen. Quinoabøfferne kan bruges dagen efter, både i madpakken og genopvarmet. Prøv også at lave små quinoakugler - herligt sprøde hapsere til snacks eller som topping på salaten.
Ingredienser
Quinoabøffer
175 g
Quinoa (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3
Æg
|
|
50 g
Hirseflager (ca. 1 dl)
|
|
75 g
Revet mozzarellaost
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Beder
6
Bolsjebeder og gule beder i tynde skiver (ca. 600 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Citrongræshytteost
450 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakket citrongræs
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
20 g
Smør
|
---|
Pynt
Ærteskud
|
---|
Sådan gør du
Quinoabøffer
Beder
Citrongræshytteost
Sådan steger du quinoabøffer
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan med sagtens forberede en stor portion quinoablanding, så du har til både i dag og i morgen.
Quinoabøffer er dejlige at have med i madpakken - evt. sammen med en skive brød og gnavegrønt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
332 kJ / 79 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 5,9 g |
Fedt: | 2,9 g |
Kulhydrat: | 7,3 g |
