Med en ismaskine kan du nemt forvandle sommerens lækre rabarber og jordbær til en skøn læskende sorbet. Sorbeten kan også tilberedes med frossen frugt.
3371 kJ / 806 kcal
377 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 8,6 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 88,2 % | 19,5 g |
Fedt: | 3,2 % | 0,3 g |
Du kan også bruge frosne jordbær. Lad dem tø, skær dem i små stykker og bland både jordbærstykker og saften fra dem i rabarberne.
Du kan bruge alle typer mælk, det behøver ikke være minimælk.
Tilsæt evt. 1 spsk citronlikør eller cointreau for mere voksensmag.
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.