Du kan sagtens udskifte rabarberkompotten med en anden kompot eller marmelade.
23697 kJ / 5664 kcal
1015 kJ / 243 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 5,3 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 52,1 % | 31,1 g |
Fedt: | 42,6 % | 11,7 g |
Er det ikke sæson for rabarber, så prøv denne enkle og lækre citronroulade.
En skøn roulade med rabarber og flødecreme. Her får du opskriften på en frisk og festlig roulade, som med sikkerhed vil imponere dine gæster.
400 g
Rabarber, skåret i 2-3 cm stykker
|
|
---|---|
125 g
Sukker
|
|
2 blade
Husblas
|
3
Æg
|
|
---|---|
120 g
Sukker
|
|
120 g
Hvedemel
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
1 spsk
Sukker
|
---|
2 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
1 spsk
Flormelis
|
|
½
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
1 håndfuld
Grofthakkede, ristede mandler og lidt skovsyre
|
---|