Rabarbertrifli - forårets forrygende dessert! Rabarbertrifli er en nem dessert, som smager himmelsk! Ordet trifli kommer af engelske trifle (bagatel). Denne rabarbertrifli er ganske enkelt at lave - og smager super lækkert.
9550 kJ / 2282 kcal
781 kJ / 187 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 6,8 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 17,1 g |
Fedt: | 56 % | 11,8 g |
Erstat cremen med flødeskum for en endnu nemmere dessert.
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.