Ramen suppe med svampe, nudler og æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Ramen er en skøn og lækker asiatisk suppe, som her serveres i selskab med svampe, nudler og æg.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ramen suppe

  • 1½ liter grøntsagsbouillon
  • 1 dl japansk sojasauce
  • 3 spsk østerssauce
  • 3 spsk miso - sojabønne pasta
  • 25 g finthakkede peanuts
  • 1 tsk sorte sesamfrø
  • 1 spsk sesamolie
  • 200 g shiitakesvampe i kvarte
  • 250 g risnudler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ramen suppe

Bring grøntsagsbouillonen i kog. Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk til misopastaen er opløst. Lad suppen koge ved svag varme og under låg, mens du tilbereder fyldet.

Rist peanuts og sesamfrø i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min - rør af og til. Tag peanutsblandingen op. Lad olien blive varm i panden og rist shiitakesvampene ved kraftig varme i ca. 2 min.

Kog imens nudlerne efter anvisningen på emballagen.

Hæld ramen suppen i 4 skåle. Fordel afdryppede nudler, ristede svampe, spinat, enokisvampe, bolsjebeder og forårsløg i de 4 skåle. Læg til sidst halve æg og salatost på, drys med peanutsblandingen og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag