Ramen suppe med svampe, nudler og æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Ramen er en skøn og lækker asiatisk suppe, som her serveres i selskab med svampe, nudler og æg.

Ingredienser

Antal portioner

Ramen suppe

  • 1½ liter grøntsagsbouillon
  • 1 dl japansk sojasauce
  • 3 spsk østerssauce
  • 3 spsk miso - sojabønne pasta
  • 25 g finthakkede peanuts
  • 1 tsk sorte sesamfrø
  • 1 spsk sesamolie
  • 200 g shiitakesvampe i kvarte
  • 250 g risnudler

Sådan gør du

Sådan gør du

Ramen suppe

Bring grøntsagsbouillonen i kog. Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk til misopastaen er opløst. Lad suppen koge ved svag varme og under låg, mens du tilbereder fyldet.

Rist peanuts og sesamfrø i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min - rør af og til. Tag peanutsblandingen op. Lad olien blive varm i panden og rist shiitakesvampene ved kraftig varme i ca. 2 min.

Kog imens nudlerne efter anvisningen på emballagen.

Hæld ramen suppen i 4 skåle. Fordel afdryppede nudler, ristede svampe, spinat, enokisvampe, bolsjebeder og forårsløg i de 4 skåle. Læg til sidst halve æg og salatost på, drys med peanutsblandingen og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: