Ravioli med tomatsalsa og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

30 min

Frås i tomater med denne super simpel og velsmagende pastaret, som oven i købet både er nem og hurtigt at lave!

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsalsa

  • 10 tomater (ca. 800 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 spsk jomfruolivenolie
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

Pynt

  • friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatsalsa

Halver og udkern tomaterne. Hak tomatkødet i små tern og bland dem med de øvrige ingredienser. Smag til.

Kog raviolierne efter anvisning på emballagen. Anret dem på et fad med tomatsalsa og salatost. Pynt med basilikum og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 41 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: