Ravioli med tomatsalsa og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

30 min

Frås i tomater med denne super simpel og velsmagende pastaret, som oven i købet både er nem og hurtigt at lave!

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsalsa

  • 10 tomater (ca. 800 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 spsk jomfruolivenolie
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

Pynt

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatsalsa

Halver og udkern tomaterne. Hak tomatkødet i små tern og bland dem med de øvrige ingredienser. Smag til.

Kog raviolierne efter anvisning på emballagen. Anret dem på et fad med tomatsalsa og salatost. Pynt med basilikum og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: