Ravioli med tomatsalsa og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

20 min

Frås i tomater med denne super simpel og velsmagende pastaret, som oven i købet både er nem og hurtigt at lave!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsalsa

  • 10 tomater (ca. 800 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 spsk jomfruolivenolie
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

Pynt

  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatsalsa

Halver og udkern tomaterne. Hak tomatkødet i små tern og bland dem med de øvrige ingredienser. Smag til.

Kog raviolierne efter anvisning på emballagen. Anret dem på et fad med tomatsalsa og salatost. Pynt med basilikum og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag