Rissalat
45 min
•
&format=webp)
Virkelig flot og farverig rissalat med masser af grøntsager, tørret frugt og nødder.
Ingredienser
3 dl
Risblanding med vilde ris (ca. 3 dl)
|
---|
1
Rød peberfrugt i tern
|
|
---|---|
1
Grøn peberfrugt i tern
|
|
1
Gul peberfrugt i tern
|
|
1
Grofthakket rødløg
|
|
200 g
Bladselleri i tynde skiver
|
|
200 g
Blandede, tørrede frugter og nødder
|
|
100 g
Tørrede abrikoser i strimler
|
|
100 g
Svesker i strimler
|
|
100 g
Afdryppede ananas fra dåse, i stykker
|
|
75 g
Mild mangochutney, fx med ananas
|
|
¾ dl
Yoghurt 10%
|
|
1 tsk
Garam masala
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Server regnbuesalaten som tilbehør til en hyggelig grillaften.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
571 kJ / 136 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,6 g |
Protein: | 3,4 g |
Fedt: | 1 g |
Kulhydrat: | 28 g |
