Rejecurry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Spicy curry med bl.a. ferskner og kokosmælk. Serveres med krydrede ris og lime.

Ingredienser

Antal portioner

  • 160 g løse ris, parboiled (ca. 2 dl)
  • 10 g smør
  • ½ grofthakket rød peberfrugt
  • ½ tsk finthakket grøn chilipeber
  • 15 g smør
  • 1 grofthakket zittauerløg
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 tsk finthakket grøn chilipeber
  • 1 tsk garam masala
  • ½ tsk madraskarry
  • 150 g blendede ferskner fra dåse
  • 165 ml light kokosmælk
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 500 g optøede, frosne rejer
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • limefrugt i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande, uden at det bruner. Svits peberfrugt og chili i ca. ½ min. Bland ris, peberfrugt og chili.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Svits løg, hvidløg, chilipeber, garam masala og karry i ca. 1 min. Tilsæt de blendede ferskner, kokosmælk og limesaft. Lad blandingen koge ved kraftig varme og uden låg i ca. 1½ min. Tilsæt rejerne, vend dem godt rundt i currysaucen og smag til. Server sammen med de krydrede ris og limebåde.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,1 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: