Rejesalat med Rhode island dressing
                                
                                    1 time
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    En generøs frokostsalat, hvor det er besværet værd selv at pille rejerne.
Ingredienser
Rhode island dressing
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Fraiche
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    ½ dl
                                                Sød chilisauce
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                3-5 dråber tabascosauce
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Havsalt, fx maldon
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    800 g
                                                Rejer med skal (ca. 200 g)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2
                                                Modne avocadoer
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½
                                                Agurk
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Salatløg i tynde skiver
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Friskpresset citronsaft
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Havsalt, fx maldon
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    125 g
                                                Blandet salat, fx iceberg og rucola
                                            
                                     | 
|---|
Pynt
| 
                                            
                                                    
                                                Både af citroner (usprøjtede)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    
                                                Dildkviste
                                            
                                     | 
Tilbehør
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Flutes
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Rhode island dressing
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
445 kJ / 106 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g | 
| Protein: | 9,6 g | 
| Fedt: | 3,8 g | 
| Kulhydrat: | 8,3 g | 
            Relateret video
            Sådan skærer du en avocado
            
    Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    