Rejesalat med Rhode island dressing
1 time

En generøs frokostsalat, hvor det er besværet værd selv at pille rejerne.

Ingredienser
4 personer
Rhode island dressing
2 dl Fraiche | |
---|---|
½ dl Sød chilisauce | |
3-5 dråber tabascosauce | |
¼ tsk Havsalt, fx maldon |
800 g Rejer med skal (ca. 200 g) | |
---|---|
2 Modne avocadoer | |
½ Agurk | |
1 Salatløg i tynde skiver | |
1 spsk Friskpresset citronsaft | |
½ tsk Havsalt, fx maldon | |
Friskkværnet peber |
125 g Blandet salat, fx iceberg og rucola |
---|
Pynt
Både af citroner (usprøjtede) | |
---|---|
Dildkviste |
Tilbehør
200 g Flutes |
---|
Sådan gør du
Rhode island dressing
Ved serveringen
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6192 kJ / 1480 kcal
Næringsindhold pr. 100g
339 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 19,3 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 41,6 % | 8,3 g |
Fedt: | 39,1 % | 3,6 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.