Remoulade med urter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Det er slet ikke så svært at lave din egen remoulade. Denne er frisk og let - smager dejligt til fisk.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • top af bladselleri

Hertil

  • 300 g røget laks i tynde skiver
  • 240 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødderne og skyl bladsellerien. Skær grøntsagerne i små tern (ca. ½ x ½ cm). Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand i ca. 1 min og derefter direkte over i koldt vand. Hæld dem til afdrypning i et dørslag.

Rør yoghurt sammen med sennep, karry, salt og peber. Vend grøntsager og syltet agurk heri og stil remouladen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Server remouladen med røget laks og ristet rugbrød. Pynt evt. med bladselleritop.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,9 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: