Remoulade med urter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Det er slet ikke så svært at lave din egen remoulade. Denne er frisk og let - smager dejligt til fisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • top af bladselleri

Hertil

  • 300 g røget laks i tynde skiver
  • 240 g ristet rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødderne og skyl bladsellerien. Skær grøntsagerne i små tern (ca. ½ x ½ cm). Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand i ca. 1 min og derefter direkte over i koldt vand. Hæld dem til afdrypning i et dørslag.

Rør yoghurt sammen med sennep, karry, salt og peber. Vend grøntsager og syltet agurk heri og stil remouladen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Server remouladen med røget laks og ristet rugbrød. Pynt evt. med bladselleritop.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,9 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag