Remoulade med urter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Det er slet ikke så svært at lave din egen remoulade. Denne er frisk og let - smager dejligt til fisk.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • top af bladselleri

Hertil

  • 300 g røget laks i tynde skiver
  • 240 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødderne og skyl bladsellerien. Skær grøntsagerne i små tern (ca. ½ x ½ cm). Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand i ca. 1 min og derefter direkte over i koldt vand. Hæld dem til afdrypning i et dørslag.

Rør yoghurt sammen med sennep, karry, salt og peber. Vend grøntsager og syltet agurk heri og stil remouladen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Server remouladen med røget laks og ristet rugbrød. Pynt evt. med bladselleritop.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,9 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: