Remoulade med urter

Bedømmelse

(1 vurderinger)

60+ min

Det er slet ikke så svært at lave din egen remoulade. Denne er frisk og let - smager dejligt til fisk.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • top af bladselleri

Hertil

  • 300 g røget laks i tynde skiver
  • 240 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødderne og skyl bladsellerien. Skær grøntsagerne i små tern (ca. ½ x ½ cm). Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand i ca. 1 min og derefter direkte over i koldt vand. Hæld dem til afdrypning i et dørslag.

Rør yoghurt sammen med sennep, karry, salt og peber. Vend grøntsager og syltet agurk heri og stil remouladen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Server remouladen med røget laks og ristet rugbrød. Pynt evt. med bladselleritop.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,9 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde: