Ribbensteg med bagte æbler, løg og figner

60+ min Hovedret

Ribbenssteg med timiansauce som matcher perfekt til svinekødet og de bagte æbler, figner og rødløg. En ribbensteg med masser af smag og knasende sprødt svær.

Ribbensteg med bagte æbler, løg og figner
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

44709 kJ / 10686 kcal

Energifordeling:
Fiber: 108 g
Protein: 19,5 %
Kulhydrat: 30,4 %
Fedt: 50,1 %
Tip

Har du ribbensteg til overs kan du servere ribbenstegssandwich dagen efter - så er der hurtig aftensmad.

Relateret video
Flæskesteg med sprød svær

Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.

Ingredienser