Rillette af stenbider på ristet brød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Med denne opskrift på rillette af stenbider på ristet brød kan du servere en lækker og smagfuld forret - eller frokost. Glæd dig!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 4 personer

  • 250 g renset røget stenbider
  • 1 finthakket rødløg (ca. 50 g)
  • ½ dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10% Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 25 g kapers (ca. 1½ dl)
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk fintklippet frisk purløg
  • 2 spsk finthakket frisk dild
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 skiver rugbrød (ca. 125 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak de røgede stenbidere groft. Rør løg, yoghurt, kapers og de øvrige krydderier sammen og smag til. Skær rugbrødet i mindre stykker og rist dem. Anret rugbrødet sammen med riletten på et fad eller portionsvis.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 63 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag