Rillette af stenbider på ristet brød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Med denne opskrift på rillette af stenbider på ristet brød kan du servere en lækker og smagfuld fiskehovedret. Glæd dig!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1 kg røget stenbider
  • 1 finthakket rødløg
  • 4 spsk Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 2% Græsk inspireret yoghurt 2%
  • 100 g kapers (ca. 1½ dl)
  • 2 citroner - revet skal
  • 2 spsk fintklippet frisk purløg
  • 2 spsk finthakket frisk dild
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 skiver rugbrød i halve

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens de røgede stenbidere og hak kødet groft. Rør løg, yoghurt, kapers og de øvrige krydderier sammen og smag til. Rist rugbrødet og anret det sammen med riletten på et fad eller portionsvis.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 60 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: