Rillette af stenbider på ristet brød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Med denne opskrift på rillette af stenbider på ristet brød kan du servere en lækker og smagfuld forret - eller frokost. Glæd dig!

Ingredienser

Opskriften gælder for 4 personer

  • 250 g renset røget stenbider
  • 1 finthakket rødløg (ca. 50 g)
  • ½ dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10% Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 25 g kapers (ca. 1½ dl)
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk fintklippet frisk purløg
  • 2 spsk finthakket frisk dild
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 skiver rugbrød (ca. 125 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak de røgede stenbidere groft. Rør løg, yoghurt, kapers og de øvrige krydderier sammen og smag til. Skær rugbrødet i mindre stykker og rist dem. Anret rugbrødet sammen med riletten på et fad eller portionsvis.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: