Rillette af stenbider på ristet brød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Med denne opskrift på rillette af stenbider på ristet brød kan du servere en lækker og smagfuld fiskehovedret. Glæd dig!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1 kg røget stenbider
  • 1 finthakket rødløg
  • 4 spsk Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 2% Græsk inspireret yoghurt 2%
  • 100 g kapers (ca. 1½ dl)
  • 2 citroner (usprøjtede) - revet skal
  • 2 spsk fintklippet frisk purløg
  • 2 spsk finthakket frisk dild
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 skiver rugbrød i halve

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens de røgede stenbidere og hak kødet groft. Rør løg, yoghurt, kapers og de øvrige krydderier sammen og smag til. Rist rugbrødet og anret det sammen med riletten på et fad eller portionsvis.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: