Rillette af stenbider på ristet brød
1 timer

Rillette af stenbider på ristet brød

Med denne opskrift på rillette af stenbider på ristet brød kan du servere en lækker og smagfuld fiskehovedret. Glæd dig!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rillette af stenbider på ristet brød

Med denne opskrift på rillette af stenbider på ristet brød kan du servere en lækker og smagfuld fiskehovedret. Glæd dig!

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1 kg røget stenbider
  • 1 finthakket rødløg
  • 4 spsk Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 2%
  • 100 g kapers (ca. 1½ dl)
  • 2 citroner - revet skal
  • 2 spsk fintklippet frisk purløg
  • 2 spsk finthakket frisk dild
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 skiver rugbrød i halve

Fremgangsmåde:

Rens de røgede stenbidere og hak kødet groft. Rør løg, yoghurt, kapers og de øvrige krydderier sammen og smag til. Rist rugbrødet og anret det sammen med riletten på et fad eller portionsvis.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 60 %
Print