Risotto med kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Dejlig cremet svamperisotto - i denne udgave med blåskimmelost i stedet for parmesan.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g rensede friske kantareller
  • 225 g champignoner i halve
  • 50 g smør
  • 320 g risottoris (ca. 4 dl)
  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 1 tsk groft salt

Pynt

  • frisk kørvel

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak ca. 10 g af kantarellerne og 50 g af champignonerne meget fint. Smelt halvdelen af smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits ris, løg og de hakkede svampe i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og salt. Kog retten ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min. Lad imens resten af smørret blive gyldent i en pande. Steg kantarellerne ca. 1 min. og tag dem op. Steg derefter champignonerne i ca. 5 min., til de er gyldne.

Vend ost i små stykker, ærter og de ristede svampe i risottoen. Varm den godt igennem, smag til og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: