Rissalat

45 min
Rissalat

Virkelig flot og farverig rissalat med masser af grøntsager, tørret frugt og nødder.

Ingredienser

3 dl Risblanding med vilde ris (ca. 3 dl)
1 Rød peberfrugt i tern
1 Grøn peberfrugt i tern
1 Gul peberfrugt i tern
1 Grofthakket rødløg
200 g Bladselleri i tynde skiver
200 g Blandede, tørrede frugter og nødder
100 g Tørrede abrikoser i strimler
100 g Svesker i strimler
100 g Afdryppede ananas fra dåse, i stykker
75 g Mild mangochutney, fx med ananas
¾ dl Yoghurt 10%
1 tsk Garam masala

Sådan gør du

  • Kog risene efter anvisningen på emballagen og lad dem køle let af.
  • Vend grøntsager, frugt, nødder i mindre stykker og ris sammen. Tilsæt chutney, yoghurt og garam masala og vend det godt rundt. Stil regnbuesalaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Server regnbuesalaten som tilbehør til en hyggelig grillaften.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9276 kJ / 2217 kcal

Næringsindhold pr. 100g

459 kJ / 110 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 10,2 % 2,8 g
Kulhydrat: 83,3 % 22,5 g
Fedt: 6,5 % 0,8 g
https://www.arla.dk/opskrifter/rissalat/