Rissalat

45 min
Rissalat

Virkelig flot og farverig rissalat med masser af grøntsager, tørret frugt og nødder.

Ingredienser

3 dl Risblanding med vilde ris (ca. 3 dl)
1 Rød peberfrugt i tern
1 Grøn peberfrugt i tern
1 Gul peberfrugt i tern
1 Grofthakket rødløg
200 g Bladselleri i tynde skiver
200 g Blandede, tørrede frugter og nødder
100 g Tørrede abrikoser i strimler
100 g Svesker i strimler
100 g Afdryppede ananas fra dåse, i stykker
75 g Mild mangochutney, fx med ananas
¾ dl Yoghurt 10%
1 tsk Garam masala

Sådan gør du

  • Kog risene efter anvisningen på emballagen og lad dem køle let af.
  • Vend grøntsager, frugt, nødder i mindre stykker og ris sammen. Tilsæt chutney, yoghurt og garam masala og vend det godt rundt. Stil regnbuesalaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Server regnbuesalaten som tilbehør til en hyggelig grillaften.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9276 kJ / 2217 kcal

Næringsindhold pr. 100g

459 kJ / 110 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 10,2 % 2,8 g
Kulhydrat: 83,3 % 22,5 g
Fedt: 6,5 % 0,8 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/rissalat/