Ristede figner med hasselnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Kan en dessert være så nem at lave og samtidig så lækker....ja!

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dåser syltede grønne figner (ca. 425 g)
  • 1½ dl hasselnøddekerner
  • 4 spsk honning

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld fignerne til afdrypning i en sigte.

Rør yoghurt og sukker sammen. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Bland hasselnøddekerner og honning sammen og fordel blandingen i 6-8 ovnfaste portionsskåle. Rist nøddeblandingen på en plade midt i ovnen i ca. 6 min. Tag skålene ud og fordel fignerne herpå. Rist dem igen midt i ovnen i ca. 6 min.

Ved serveringen

Hæld den iskolde yoghurtblanding i en skål og server den til de varme figner.

Ristning

Ca. 12 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

I stedet for sukker kan du røre farin i yoghurten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: