Ristede figner med hasselnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Kan en dessert være så nem at lave og samtidig så lækker....ja!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld fignerne til afdrypning i en sigte.

Rør fraiche og sukker sammen. Stil fraichen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Bland hasselnøddekerner og honning sammen og fordel blandingen i 6-8 ovnfaste portionsfade. Rist nøddeblandingen på en plade midt i ovnen i ca. 6 min. Tag fadene ud og fordel fignerne herpå. Sæt atter fadene midt i ovnen og fortsæt ristningen de sidste 6 min.

Ved serveringen

Hæld den iskolde fraiche i en skål og server den til de varme figner.

Ristning

Ca. 12 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde: