Ristede figner med hasselnødder

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Kan en dessert være så nem at lave og samtidig så lækker....ja!

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld fignerne til afdrypning i en sigte.

Rør fraiche og sukker sammen. Stil fraichen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Bland hasselnøddekerner og honning sammen og fordel blandingen i 6-8 ovnfaste portionsfade. Rist nøddeblandingen på en plade midt i ovnen i ca. 6 min. Tag fadene ud og fordel fignerne herpå. Sæt atter fadene midt i ovnen og fortsæt ristningen de sidste 6 min.

Ved serveringen

Hæld den iskolde fraiche i en skål og server den til de varme figner.

Ristning

Ca. 12 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde: