Rødbedebøffer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(52 vurderinger)

45 min

Sjovere og flottere end kogte rødbeder. En perfekt lille forret.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 350 g skrællede groftrevne rødbeder (ca. 5 rødbeder)
  • 1 lille groftrevet zittauerløg
  • 2 æg
  • 2 spsk majsstivelse, fx maizena
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Pynt

  • frisk rosmarinkvist

Tilbehør

  • 250 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rødbederne med løg, æg, majsstivelse, salt og peber. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Form ca. 20 rødbedebøffer med 2 skeer og steg halvdelen ved jævn varme ca. 2 min. på hver side. Gentag med resten af smørret og de sidste rødbedebøffer.

Rør imens cremefraiche sammen med gedeost, honning og rosmarin. Smag til.

Server de lune rødbedebøffer med lidt cremefraiche på toppen og et stykke brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Grenache, syrah m.m. Chateauneuf-du-Pape, Frankrig

I denne krydrede version vil en silkeblød, rød chateauneuf-du-pape være lækker. Hvidvin: oversøisk (ikke europæisk) sauvignon blanc Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges