Rødbedecoleslaw

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Lækker cremet coleslaw med salatost. Den får sin fine farve fra rødebede og rødkål. Salaten kan laves i god tid, men pynt først med ost og oregano til sidst.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 rødbeder (ca. 300 g)
  • 200 g fintsnittet rødkål
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 2 røde æbler i tern (ca. 250 g)
  • 2½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Arla® Puck salatost i blok

Pynt

  • friske oreganoblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbederne og riv dem groft. Læg dem i en sigte og tryk så meget væde ud som muligt. Bland rødbede, rødkål, løg og æble sammen med fraiche, salt og peber. Smuldr osten og vend det i - gem lidt til pynt. Server coleslawen pyntet med ost og oregano.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde: