Rødbedecoleslaw
45 min

Rødbedecoleslaw

Lækker cremet coleslaw med salatost. Den får sin fine farve fra rødebede og rødkål. Salaten kan laves i god tid, men pynt først med ost og oregano til sidst.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødbedecoleslaw

Lækker cremet coleslaw med salatost. Den får sin fine farve fra rødebede og rødkål. Salaten kan laves i god tid, men pynt først med ost og oregano til sidst.

Antal portioner

Pynt

  • friske oreganoblade

Fremgangsmåde:

Skræl rødbederne og riv dem groft. Læg dem i en sigte og tryk så meget væde ud som muligt. Bland rødbede, rødkål, løg og æble sammen med fraiche, salt og peber. Smuldr osten og vend det i - gem lidt til pynt. Server coleslawen pyntet med ost og oregano.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 52 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Protein: 17 %
  • Fiber: 16,8 g
Print