Rødbedecoleslaw

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Lækker cremet coleslaw med salatost. Den får sin fine farve fra rødebede og rødkål. Salaten kan laves i god tid, men pynt først med ost og oregano til sidst.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske oreganoblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbederne og riv dem groft. Læg dem i en sigte og tryk så meget væde ud som muligt. Bland rødbede, rødkål, løg og æble sammen med fraiche, salt og peber. Smuldr osten og vend den i - gem lidt til pynt. Server coleslawen pyntet med ost og oregano.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag