Rødbedecoleslaw - Opskrifter - Arla

Rødbedecoleslaw

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Lækker cremet coleslaw med salatost. Den får sin fine farve fra rødebede og rødkål. Salaten kan laves i god tid, men pynt først med ost og oregano til sidst.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske oreganoblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbederne og riv dem groft. Læg dem i en sigte og tryk så meget væde ud som muligt. Bland rødbede, rødkål, løg og æble sammen med fraiche, salt og peber. Smuldr osten og vend den i - gem lidt til pynt. Server coleslawen pyntet med ost og oregano.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: