Rødbedecoleslaw

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Lækker cremet coleslaw med salatost. Den får sin fine farve fra rødebede og rødkål. Salaten kan laves i god tid, men pynt først med ost og oregano til sidst.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske oreganoblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbederne og riv dem groft. Læg dem i en sigte og tryk så meget væde ud som muligt. Bland rødbede, rødkål, løg og æble sammen med fraiche, salt og peber. Smuldr osten og vend den i - gem lidt til pynt. Server coleslawen pyntet med ost og oregano.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag