Rødbededumplings
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 45 min
Fryseegnet
&format=webp)
Disse farvestrålende rødbededumplings, som minder lidt om ravioli, kan bruges som en let og saftig forret. Denne opskrift på rødbededumplings har fyld af kål og søde kartofler, som giver et lækkert bid og harmonerer med den fine rødbedesmag.

Ingredienser
16 stk
Fyld
1 spsk Rapsolie | |
---|---|
150 g Skrællede søde kartofler i små tern | |
75 g Finthakket rødkål | |
4 Små knuste fed hvidløg | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
1½ spsk Finthakket bredbladet persille | |
2 spsk Finthakkede soltørrede tomater |
Dej
75 g Skrællede rødbeder i store tern | |
---|---|
15 g Smør - smeltet | |
1½ spsk Vand | |
1 Æg | |
½ tsk Groft salt | |
225 g Hvedemel (ca. 4 dl) |
2 liter Vand | |
---|---|
2 tsk Groft salt |
Gremolata
100 g Salatost i tern | |
---|---|
1 spsk Finthakket bredbladet persille | |
1 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet) |
Pynt
Olivenolie | |
---|---|
Grofthakkede valnøddekerner | |
Bredbladet persille |
Sådan gør du
Fyld
Dej
Gremolata
Bedømmelse
Du kan også bage de 16 dumplings, ca. 8 min. ved 250° - traditionel ovn.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6409 kJ / 1532 kcal
Næringsindhold pr. 100g
232 kJ / 55 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 12,3 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 54 % | 7,4 g |
Fedt: | 33,7 % | 2,1 g |