Rødbedequinoa
45 min
&format=webp)
Smuk fyldig salat. Rødbederne farver quinoaen rød og giver balance til den salte blåskimmelost. Salaten kan spises med brød - eller serveres til et stykke kylling, en bøf eller stegt halloumi.

Ingredienser
4 personer
½ liter Hønsebouillon | |
---|---|
500 g Skrællede rødbeder i små tern | |
180 g Quinoa (ca. 2 dl) |
125 g Blåskimmelost | |
---|---|
2 dl Fraiche | |
1 Rødløg i tynde skiver (ca. 75 g) | |
1 liter Renset rucolasalat (ca. 75 g) | |
50 g Grofthakkede saltede mandler | |
2 spsk Olivenolie |
Sådan gør du
Bedømmelse
Salaten kan spises med brød - eller serveres til et stykke kylling, en bøf eller stegt halloumi.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7237 kJ / 1730 kcal
Næringsindhold pr. 100g
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 13,4 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 24,4 % | 6 g |
Fedt: | 62,2 % | 7 g |