Rødbedequinoa
45 min
•
&format=webp)
Smuk fyldig salat. Rødbederne farver quinoaen rød og giver balance til den salte blåskimmelost. Salaten kan spises med brød - eller serveres til et stykke kylling, en bøf eller stegt halloumi.
Ingredienser
½ liter
Hønsebouillon
|
|
---|---|
500 g
Skrællede rødbeder i små tern
|
|
180 g
Quinoa (ca. 2 dl)
|
125 g
Blåskimmelost
|
|
---|---|
2 dl
Fraiche
|
|
1
Rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
1 liter
Renset rucolasalat (ca. 75 g)
|
|
50 g
Grofthakkede saltede mandler
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Salaten kan spises med brød - eller serveres til et stykke kylling, en bøf eller stegt halloumi.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
417 kJ / 100 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,2 g |
Protein: | 3,3 g |
Fedt: | 7 g |
Kulhydrat: | 6 g |
