Rødbedesalat med blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Rødbede og blåskimmelost er en rigtig god kombination!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2½ kg friske små rødbeder
  • 250 g rucolasalat
  • 1¼ dl olivenolie
  • 1¼ spsk mørk balsamicoeddike
  • 350 g Castello® creamy Blue Creamy Blue
  • 1 dl pinjekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne med skrællen på i saltet vand, indtil de er møre (20-30 min.). Skyl i koldt vand og gnid skrællen af. Fordel rucolasalaten på tallerkener. Skær rødbederne i mindre stykker og læg dem på salaten. Hæld olie og eddike på. Del osten og fordel den på salaten. Rist pinjekernerne let i en varm, tør stegepande. Drys pinjekernerne ud over salaten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 16210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: