Rødbedesalat med blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Rødbede og blåskimmelost er en rigtig god kombination!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2½ kg friske små rødbeder
  • 250 g rucolasalat
  • 1¼ dl olivenolie
  • 1¼ spsk mørk balsamicoeddike
  • 350 g Castello® creamy Blue Creamy Blue
  • 1 dl pinjekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne med skrællen på i saltet vand, indtil de er møre (20-30 min.). Skyl i koldt vand og gnid skrællen af. Fordel rucolasalaten på tallerkener. Skær rødbederne i mindre stykker og læg dem på salaten. Hæld olie og eddike på. Del osten og fordel den på salaten. Rist pinjekernerne let i en varm, tør stegepande. Drys pinjekernerne ud over salaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: