Rødbedesalat med blåskimmelost

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Rødbede og blåskimmelost er en rigtig god kombination!

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2½ kg friske små rødbeder
  • 250 g rucolasalat
  • 1¼ dl olivenolie
  • 1¼ spsk mørk balsamicoeddike
  • 350 g Castello® creamy Blue Creamy Blue
  • 1 dl pinjekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne med skrællen på i saltet vand, indtil de er møre (20-30 min.). Skyl i koldt vand og gnid skrællen af. Fordel rucolasalaten på tallerkener. Skær rødbederne i mindre stykker og læg dem på salaten. Hæld olie og eddike på. Del osten og fordel den på salaten. Rist pinjekernerne let i en varm, tør stegepande. Drys pinjekernerne ud over salaten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 16210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 64 %

Print

Kilde: