Rødbedesalat med blåskimmelost
45 min

Rødbedesalat med blåskimmelost

Rødbede og blåskimmelost er en rigtig god kombination!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødbedesalat med blåskimmelost

Rødbede og blåskimmelost er en rigtig god kombination!

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2½ kg friske små rødbeder
  • 250 g rucolasalat
  • 1¼ dl olivenolie
  • 1¼ spsk mørk balsamicoeddike
  • 350 g Castello® creamy Blue
  • 1 dl pinjekerner

Fremgangsmåde:

Kog rødbederne med skrællen på i saltet vand, indtil de er møre (20-30 min.). Skyl i koldt vand og gnid skrællen af. Fordel rucolasalaten på tallerkener. Skær rødbederne i mindre stykker og læg dem på salaten. Hæld olie og eddike på. Del osten og fordel den på salaten. Rist pinjekernerne let i en varm, tør stegepande. Drys pinjekernerne ud over salaten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 16210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 64 %
Print