Rødbedesalat
20 min
•
&format=webp)
En skøn og farverig salat med smæk på smagen. Du kan bruge kogte eller bagte rødbeder eller blandede rodfrugter. Rødbedesalaten indeholder også grønkål, æbler og løg - og er toppet op med smuldret salatost og sprøde nødder. Rødbedesalaten kan også spises uden tilbehør. Rødbedesalat - et skønt og friskt tilbehør til and, flæskesteg og frikadeller.
Ingredienser
4
Bagte eller kogte rødbeder i tern (ca. 350 g)
|
|
---|---|
2
Små æbler i både
|
|
1
Løg i tynde både
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
2 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
½ spsk
Sød fransk sennep
|
|
½ spsk
Honning
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Hakket grønkål
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Salatost i tern
|
|
50 g
Ristede hasselnøddekerner
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
491 kJ / 117 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,4 g |
Protein: | 3,3 g |
Fedt: | 7,4 g |
Kulhydrat: | 9,5 g |
