Ca. 12 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.
Hvis du ikke har tid til at pusle om tærterne, kan du blot smuldre den overskydende dej ovenpå rødbedeblandingen. Omvendt - hvis du vil gå all in med røde hjerter, så kan du skære rødbedeskiverne i hjerteform inden du sylter dem.
9060 kJ / 2165 kcal
740 kJ / 177 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 10,1 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 40,8 % | 17,7 g |
Fedt: | 49,1 % | 9,8 g |
Her er er anden dejlig vegetarisk tærteopskrift.
100 g
Koldt smør
|
|
---|---|
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1½ spsk
Koldt vand
|
100 g
Salatost
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Frisk timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Fintrevne rødbeder
|
1 dl
Vand
|
|
---|---|
1 dl
Friskpresset citronsaft
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
10
Peberkorn
|
|
100 g
Rødbeder i tynde skiver
|
100 g
Blandet salat
|
---|