Her er er anden dejlig vegetarisk tærteopskrift.
Hvis du ikke har tid til at pusle om tærterne, kan du blot smuldre den overskydende dej ovenpå rødbedeblandingen. Omvendt - hvis du vil gå all in med røde hjerter, så kan du skære rødbedeskiverne i hjerteform inden du sylter dem.
9060 kJ / 2165 kcal
740 kJ / 177 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 10,1 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 40,8 % | 17,7 g |
Fedt: | 49,1 % | 9,8 g |
Koldt smør
|
100 g |
---|---|
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
175 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Koldt vand
|
1½ spsk |
100 g | |
Æg
|
3 |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Frisk timian
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Fintrevne rødbeder
|
200 g |
Vand
|
1 dl |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
1 dl |
Sukker
|
4 spsk |
Peberkorn
|
10 |
Rødbeder i tynde skiver
|
100 g |
Blandet salat
|
100 g |
---|