Rodfrugter med kyllingeruller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(42 vurderinger)

45 min

Denne ret går vist lige ind hos både børn og voksne: Kylling, pommes frites og en mild ostesauce....lækkert og også ret sundt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Rodfrugter

  • 1 kg skrubbede eller skrællede melede kartofler i tykke stave
  • 1 liter vand
  • 2 skrællede søde kartofler i store bidder (ca. 300 g)
  • 4 skrællede pastinakker i store bidder (ca. 300 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 4 dl Karolines Køkken® Mild ost Pastasauce Mild ostepastasauce 8%

Kyllingeruller

  • 75 g lufttørret skinke i tynde skiver, fx parma
  • 400 g rensede kyllingeinderfileter
  • 2 spsk hakkede friske estragonblade
  • 1 spsk rapsolie

Pynt

  • friskkværnet peber
  • frisk estragonkvist

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rodfrugter

  1. Kom de almindelige kartofler i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre.
  2. Fordel de kogte kartofler, de søde kartofler og pastinakkerne på en plade med bagepapir og drys med salt. Bag rodfrugterne midt i ovnen.
  3. Tag bagepladen ud og kom rodfrugter med salt i et stort ovnfast fad. Hæld ostesaucen over rodfrugterne og gratiner dem midt i ovnen.

Kyllingeruller

  1. Del skinkeskiverne på langs, så du har lige mange skinkestrimler og kyllingeinderfileter. Drys kyllingekødet med estragon og vikl en skinkestrimmel om hver inderfilet.
  2. Lad olien blive varm i en pande. Brun kyllingerullerne ca. 1 min. på hver side (ca. 2 min. i alt) og steg dem derefter ved jævn varm i ca. 3 min. - vend rullerne af og til.

Kom kyllingerullerne i et lille fad, drys med peber og server dem sammen med de gratinerede rodfrugter.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 250° - traditionel ovn.

Gratinering

Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9823 kJ / 2339 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46,9 %
  • Fedt: 26,1 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag