Rødtunge med urter
45 min
•

Rødtungen er her rullet sammen om krydderurter og blåskimmelost. Serveres med cremet pasta.
Ingredienser
250 g
Frisk pasta, fx fettuccine
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Porrer i meget tynde strimler
|
|
3
Gulerødder i meget tynde stave
|
|
1 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Rødtungefileter
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Blåskimmelost i mindre stykker
|
|
1 dl
Grofthakkede krydderurter, fx dild, persille og kørvel
|
|
25 g
Blåskimmelost
|
Sådan gør du
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,2 g |
Protein: | 8,4 g |
Fedt: | 5,7 g |
Kulhydrat: | 5,6 g |
