Røget sild med hvid og grøn dip

Røget sild med hvid og grøn dip

30 min Hovedret

Friskrøget sild direkte fra fiskehandlerens røgeri er en stor delikatesse. Her er den i kontrastfyldt selskab: Kold stærk dip af skyr med peberrod og varm blid dip af fine ærter.

Velbekomme!
Tips

Er der en rest tilovers, kan du lave en dejlig rugbrødsmad med sild og de 2 slags dip. Røget makrel er også godt!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7923 kJ / 1894 kcal

Næringsindhold pr. 100g

437 kJ / 104 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 37,3 % 9,6 g
Kulhydrat: 30,4 % 7,8 g
Fedt: 32,3 % 3,8 g

Ingredienser