Rosastegt vildtfilet med sennepsdressing
1 time 20 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
&format=webp)
En virkelig lækker frokost- eller buffetret. Kan også tilberedes med oksefilet.
Ingredienser
1 kg
Hjortefilet af fx krondyr, dådyr eller rådyr
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
¾ dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
1 spsk
Vand
|
|
½ dl
Finthakket purløg
|
|
½ tsk
Havsalt, fx gourmetsalt
|
|
Friskkværnet peber
|
3 liter
Blandet grøn salat, fx romainesalat og feldsalat
|
---|
Tilbehør
480 g
Grovbrød
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for vildtfilet kan du bruge oksefilet.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
585 kJ / 140 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 15 g |
Fedt: | 2,9 g |
Kulhydrat: | 13,1 g |
