Rosastegt vildtfilet med sennepsdressing
1 time 20 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
&format=webp)
En virkelig lækker frokost- eller buffetret. Kan også tilberedes med oksefilet.
Ingredienser
1 kg
Hjortefilet af fx krondyr, dådyr eller rådyr
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
¾ dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
1 spsk
Vand
|
|
½ dl
Finthakket purløg
|
|
½ tsk
Havsalt, fx gourmetsalt
|
|
Friskkværnet peber
|
3 liter
Blandet grøn salat, fx romainesalat og feldsalat
|
---|
Tilbehør
480 g
Grovbrød
|
---|
Sådan gør du
I stedet for vildtfilet kan du bruge oksefilet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10360 kJ / 2476 kcal
Næringsindhold pr. 100g
583 kJ / 139 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 43,7 % | 15 g |
Kulhydrat: | 38,1 % | 13,1 g |
Fedt: | 18,2 % | 2,9 g |
