Rouladebrød
2 timer 30 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
Rouladebrød er en mellemting mellem kage og franskbrød. Server de festlige og flotte skiver med koldt smør.
Ingredienser
Dej
|
2 dl
Mælk
|
|
|---|---|
|
50 g
Gær
|
|
|
200 g
Blødt smør
|
|
|
2
Æg
|
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
550 g
Hvedemel
|
Fyld
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
|---|---|
|
150 g
Brun farin (ca. 2½ dl)
|
Pensling
|
Sammenpisket æg
|
|---|
Sådan gør du
Dej
Fyld
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1405 kJ / 336 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 6 g |
| Fedt: | 14,5 g |
| Kulhydrat: | 45,1 g |