Rugbrødsdrys med mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Sprød crunch til drys på yoghurt - brug det morgenmad eller mellemmåltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Rugbrødsdrys

  • 2 skiver meget finthakket rugbrød uden kerner
  • 25 g grofthakkede, smuttede mandler
  • 2 spsk muscovadosukker eller farin

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rugbrødsdrys

Kom rugbrød, mandler og sukker i en tør pande og skru op til kraftig varme. Rist blandingen under omrøring i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og rist rugbrødsdrysset i yderligere ca. 6 min, stadig under omrøring. Lad drysset køle af på et stykke bagepapir.

Tip

Rugbrødsdrysset kan holde sig i en dåse - ca. 1 uge.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 54,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag