Rugbrødsdrys med mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Sprød crunch til drys på yoghurt - brug det morgenmad eller mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner

Rugbrødsdrys

  • 2 skiver meget finthakket rugbrød uden kerner
  • 25 g grofthakkede, smuttede mandler
  • 2 spsk muscovadosukker eller farin

Sådan gør du

Sådan gør du

Rugbrødsdrys

Kom rugbrød, mandler og sukker i en tør pande og skru op til kraftig varme. Rist blandingen under omrøring i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og rist rugbrødsdrysset i yderligere ca. 6 min, stadig under omrøring. Lad drysset køle af på et stykke bagepapir.

Tip

Rugbrødsdrysset kan holde sig i en dåse - ca. 1 uge.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 54,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 21 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: