Rugbrødstoast med bagt avocado og æg
&format=webp)
Rugbrødstoast toppet med bagt avocado og æg er en fyldig og lækker servering, du kan bruge såvel til morgenmad og brunch - og til frokost. Rugbrødstoasten kan suppleres med flere grøntsager og/eller fisk og kød. Det er en anderledes måde at anrette en avocadotoast på. Her er avocadoen bagt med æg og det giver en helt anden oplevelse Denne rugbrødstoast smager skønt og mætter på den gode måde.
Ingredienser
Bagt avocado med æg
½
Stor, moden avocado
|
|
---|---|
1
Lille æg
|
1 skive
Cheasy® M 13% (20+) skiveost
|
|
---|---|
3 skiver
Tomater
|
|
2 skiver
Groft rugbrød
|
50 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
---|---|
½ tsk
Flagesalt
|
|
½ tsk
Røgede tørrede chiliflager, fx chipotle
|
Pynt
Finthakkede babyspinatblade
|
---|
Sådan gør du
Bagt avocado med æg
Sådan anretter du rugbrødstoast med avocado og æg
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan skrue op og ned for mængden af grøntsager og ost - alt efter om du vil servere din toast til morgenmad, brunch eller frokost.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2005 kJ / 479 kcal
Næringsindhold pr. 100g
593 kJ / 142 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,2 g |
Protein: | 18 % | 6,3 g |
Fedt: | 40 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 42 % | 14,6 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
