11432 kJ / 2732 kcal
432 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 20,3 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 37,9 % | 9,6 g |
Fedt: | 41 % | 4,8 g |
Alkohol: | 0,8 % |
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
2 dl
Vand
|
|
---|---|
1
Øl (33 cl)
|
|
100 g
Rugmel (ca. 1¾ dl)
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
|
4
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
50 g
Smør
|
250 g
Champignoner og blandede svampe i mindre stykker
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
300 g
Fintsnittede fennikler
|
|
400 g
Fintstrimlet savojkål
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
250 g
Rygeost
|
|
---|---|
200 g
Røget skinke i strimler
|
|
125 g
Blåbær
|
Rød skovsyre
|
---|