11432 kJ / 2732 kcal
432 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 20,3 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 37,9 % | 9,6 g |
Fedt: | 41 % | 4,8 g |
Alkohol: | 0,8 % |
Prøv denne lækre opskrift på hjemmelavede madpandekager....
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
Vand
|
2 dl |
---|---|
Øl (33 cl)
|
1 |
Rugmel (ca. 1¾ dl)
|
100 g |
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
200 g |
Æg
|
4 |
Groft salt
|
1 tsk |
Smør
|
50 g |
Champignoner og blandede svampe i mindre stykker
|
250 g |
---|---|
Smør
|
25 g |
Fintsnittede fennikler
|
300 g |
Fintstrimlet savojkål
|
400 g |
Groft salt
|
¼ tsk |
Rygeost
|
250 g |
---|---|
Røget skinke i strimler
|
200 g |
Blåbær
|
125 g |
Rød skovsyre
|
---|