Rugpilaf med to toppings
                                
                                     45 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    En dejlig vegetarret - let og alligevel med en masse at tygge på. En god idé til en kødløs dag.
Ingredienser
Rabarbersylt med chili
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Rabarber i korte stykker
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    85 g
                                                Sukker (ca. 1 dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Mørk balsamicoeddike
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Finthakket rød chilipeber
                                            
                                     | 
Rugpilaf
| 
                                            
                                                    40 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    240 g
                                                Perlerug (ca. 3 dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    3
                                                Grofthakkede løg (ca. 300 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    3 dl
                                                Vand
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 bundt
                                                Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Ærter
                                            
                                     | 
Rabarberyoghurt
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Yoghurt 10%
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    
                                                3 spsk rabarbersaft (fra rabarber -sylt med chili)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Renset rucolasalat
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Grofthakkede saltede pistacienødder
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Rabarbersylt med chili
Rugpilaf
Rabarberyoghurt
Anretning af rugpilaf
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også nyde rabarbersylten til et stykke fast gul ost eller til brie.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
524 kJ / 125 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,5 g | 
| Protein: | 3,1 g | 
| Fedt: | 4,5 g | 
| Kulhydrat: | 17,9 g | 
            Relateret video
            Sådan bruger du rabarber
            
    Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    