Rustik bøfsalat med aspargesbroccoli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

Ikke så mange dikkedarer - kød, grønt og lidt dressing - så er der mad. Nemt og hurtigt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g aspargesbroccoli eller broccoli i små buketter
  • 200 g stegt oksebøf af oksetykstegsfilet
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 50 g)
  • 1 spsk ristede pinjekerner

Dressing

Pynt

  • finthakket syltet agurk

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom broccoli i kogende letsaltet vand og kog uden låg i ca. 2 min. Hæld broccolien til afdrypning og brus over med koldt vand og køl af. Skær kødet i mundrette stykker og server dem på et fad med broccoli og løg. Drys med ristede pinjekerner.

Rør skyr, agurker, honning, salt og peber sammen. Smag dressingen til og server til bøfsalaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,3 g
  • Protein: 51 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag