Rustik bøfsalat med aspargesbroccoli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Ikke så mange dikkedarer - kød, grønt og lidt dressing - så er der mad. Nemt og hurtigt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g aspargesbroccoli eller broccoli i små buketter
  • 200 g stegt oksebøf af oksetykstegsfilet
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 50 g)
  • 1 spsk ristede pinjekerner

Dressing

Pynt

  • finthakket syltet agurk

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom broccoli i kogende letsaltet vand og kog uden låg i ca. 2 min. Hæld broccolien til afdrypning og brus over med koldt vand og køl af. Skær kødet i mundrette stykker og server dem på et fad med broccoli og løg. Drys med ristede pinjekerner.

Rør skyr, agurker, honning, salt og peber sammen. Smag dressingen til og server til bøfsalaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,3 g
  • Protein: 51 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: