Rustik spaghetti bolognese - Opskrifter - Arla

Rustik spaghetti bolognese

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

45 min

Nem og hurtig spaghetti bolognese med dejlig krydret smag. Hvis du elsker pasta med kødsovs, så prøv denne pastaret!

Ingredienser

Antal portioner

Kødboller

  • 200 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • 1 æg
  • 1 spsk hvedemel
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 150 g tørret fuldkornsspaghetti - koges (gem ca. 1 dl pastavand)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødboller

Rør kødet godt med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen godt sammen. Form til ca. 12 små kødboller og lad dem hvile tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Lad halvdelen af olien blive varmt i en tykbundet gryde. Svits løg og hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt sauce, gulerødder og basilikum. Bring saucen i kog og kog det ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min.

Lad imens resten af olien blive varmt i panden og steg kødbollerne i ca. 10 min. - vend dem af og til.

Ved serveringen

Kom kødbollerne i saucen, tilsæt evt. den ene dl pastavand hvis konsistensen er for tyk. Pynt med basilikum og server med den nykogte spaghetti.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,7 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: