Rustik spaghetti bolognese
45 min

Rustik spaghetti bolognese

Nem og hurtig spaghetti bolognese med dejlig krydret smag. Hvis du elsker pasta med kødsovs, så prøv denne pastaret!
Bedømmelse (19 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rustik spaghetti bolognese

Nem og hurtig spaghetti bolognese med dejlig krydret smag. Hvis du elsker pasta med kødsovs, så prøv denne pastaret!

Antal portioner

Kødboller

  • 250 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • 1 æg
  • 1 spsk hvedemel
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 10 friske basilikumblade

Tilbehør

  • 200 g tørret fuldkornsspaghetti -koges

Fremgangsmåde:

Kødboller

Rør kødet godt med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen godt sammen. Form til ca. 12 små kødboller og lad dem hvile tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en tykbundet gryde. Svits løg og hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt suppe, gulerødder og basilikum. Bring saucen i kog og kog det ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min.

Lad imens resten af fedtstoffet blive gyldent i panden og steg kødbollerne i ca. 10 min. - vend dem af og til.

Ved serveringen

Kom kødbollerne i saucen og pynt med basilikumblade. Server med den nykogte spaghetti.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %
Print