Rustik torskesalat med rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

15 min

Skøn og nem torskesalat med små tern af rodfrugter og hakkede krydderurter. Kan fx laves af en rest fisk fra dagen før.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g rodfrugter, fx selleri og gulerod i små tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 200 g kold dampet torsk eller anden hvid fisk
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 spsk finthakkede syltede drueagurker
  • 1 spsk finthakkede kapers
  • 1½ spsk finthakket dild eller kørvel
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¾ spsk lage fra drueagurker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g ristet fuldkornsrugbrød i skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Sauter rodfrugterne i olie og citronsaft i ca. 3 min. Lad rodfrugterne køle helt af.

Pluk fisken i mindre stykker. Vend rodfrugter, fisk og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.

Spis torskesalaten på ristet rugbrød.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,9 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: