Rustik torskesalat med rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

15 min

Skøn og nem torskesalat med små tern af rodfrugter og hakkede krydderurter. Kan fx laves af en rest fisk fra dagen før.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g rodfrugter, fx selleri og gulerod i små tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 200 g kold dampet torsk eller anden hvid fisk
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • 1 spsk finthakkede syltede drueagurker
  • 1 spsk finthakkede kapers
  • 1½ spsk finthakket dild eller kørvel
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g ristet fuldkornsrugbrød i skiver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sauter rodfrugterne i olie og citronsaft i ca. 3 min. Lad rodfrugterne køle helt af.

Pluk fisken i mindre stykker. Vend rodfrugter, fisk, hytteost, drueagurk, ¾ spsk lage fra drueagurkerne og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.

Spis torskesalaten på ristet rugbrød.

Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,9 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 17 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag