Rustik torskesalat med rodfrugter
15 min

Rustik torskesalat med rodfrugter

Skøn og nem torskesalat med små tern af rodfrugter og hakkede krydderurter. Kan fx laves af en rest fisk fra dagen før.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rustik torskesalat med rodfrugter

Skøn og nem torskesalat med små tern af rodfrugter og hakkede krydderurter. Kan fx laves af en rest fisk fra dagen før.

Antal portioner
  • 150 g rodfrugter, fx selleri og gulerod i små tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 200 g kold dampet torsk eller anden hvid fisk
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
  • 1 spsk finthakkede syltede drueagurker
  • 1 spsk finthakkede kapers
  • 1½ spsk finthakket dild eller kørvel
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¾ spsk lage fra drueagurker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g ristet fuldkornsrugbrød i skiver

Fremgangsmåde:

Sauter rodfrugterne i olie og citronsaft i ca. 3 min. Lad rodfrugterne køle helt af.

Pluk fisken i mindre stykker. Vend rodfrugter, fisk og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.

Spis torskesalaten på ristet rugbrød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,9 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 17 %
Print