Rustik torskesalat med rodfrugter

Bedømmelse

(13 vurderinger)

15 min

Skøn og nem torskesalat med små tern af rodfrugter og hakkede krydderurter. Kan fx laves af en rest fisk fra dagen før.

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g rodfrugter, fx selleri og gulerod i små tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 200 g kold dampet torsk eller anden hvid fisk
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 spsk finthakkede syltede drueagurker
  • 1 spsk finthakkede kapers
  • 1½ spsk finthakket dild eller kørvel
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¾ spsk lage fra drueagurker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g ristet fuldkornsrugbrød i skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Sauter rodfrugterne i olie og citronsaft i ca. 3 min. Lad rodfrugterne køle helt af.

Pluk fisken i mindre stykker. Vend rodfrugter, fisk og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.

Spis torskesalaten på ristet rugbrød.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,9 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 17 %

Print

Kilde: