Rustik torskesalat med rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

15 min

Skøn og nem torskesalat med små tern af rodfrugter og hakkede krydderurter. Kan fx laves af en rest fisk fra dagen før.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g rodfrugter, fx selleri og gulerod i små tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 200 g kold dampet torsk eller anden hvid fisk
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 spsk finthakkede syltede drueagurker
  • 1 spsk finthakkede kapers
  • 1½ spsk finthakket dild eller kørvel
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g ristet fuldkornsrugbrød i skiver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sauter rodfrugterne i olie og citronsaft i ca. 3 min. Lad rodfrugterne køle helt af.

Pluk fisken i mindre stykker. Vend rodfrugter, fisk, hytteost, drueagurk, ¾ spsk lage fra drueagurkerne og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.

Spis torskesalaten på ristet rugbrød.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,9 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag