Rysteribs
30 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Rysteribs er perfekt tilbehør til sommerens kager og desserter. De friske ribs vendes med sukker og trækker i ca. ½ time - og de er klar som topping på yoghurt/skyr eller som dekorativ pynt på sommerens kager eller desserter. Rysteribs er også lækkert også som tilbehør til sommerens aftensmad, hvor de kan serveres som et syrligt/sødt tilbehør. Lav rysteribs når de er i sæson i juli og august - både de røde og hvide ribs.
Ingredienser
|
300 g
Ribs
|
|
|---|---|
|
100 g
Sukker
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
606 kJ / 145 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,2 g |
| Protein: | 1 g |
| Fedt: | 1,3 g |
| Kulhydrat: | 31,8 g |