8807 kJ / 2105 kcal
391 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 30,7 % | 7 g |
Kulhydrat: | 41,8 % | 9,6 g |
Fedt: | 27,5 % | 2,9 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
2 dl
Vand
|
|
---|---|
500 g
Lyssejfilet uden skind
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
750 g
Grønne asparges
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Havsalt
|
½
Avocado i små tern (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
50 g
Rensede babyspinatblade
|
|
50 g
Saltet, renset stenbiderrogn, lakserogn eller ørredrogn
|
|
1
Limefrugt i både
|
4 tykke skiver grillet speltbrød (ca. 300 g)
|
---|