Rød grønkålssalat lyder nyt og spændende for mange af os. Den smukke røde grønkål, smager stort set som den grønkål, vi kender, og er mindst lige så dekorativ. Her bliver den røde grønkål serveret i en rød grønkålssalat med friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tørrede tranebær. Et dejligt tilbehør til fx stegte andelår.
Bønnesalat med tomat er virkelig hurtig at lave - og så smager den godt.
Du kan udskifte rød grønkål med almindelig grønkål, æble med pære og ristede græskarkerner med solsikkekerner eller hasselnødder.
5267 kJ / 1259 kcal
481 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 12,3 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 39,3 % | 11,1 g |
Fedt: | 48,4 % | 6,3 g |