Saltet hvidkål med vilde poppede ris

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Poppede ris bliver sprøde og lækre, næsten som små popcorn.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g fintsnittet hvidkål
  • 2 porrer i meget tynde ringe (ca. 200 g)
  • 1 spsk groft salt
  • 1 dåse sorte bønner (ca. 400 g)
  • 200 g Karolines Køkken® økologisk Hytteost 4% Økologisk hytteost 4%
  • 300 g frisk ananas i tern
  • 2 avocadoer i lange skiver
  • 150 g kogt, røget skinke i tynde strimler

Vilde poppede ris

  • 100 g vilde ris (ca. 2 dl)
  • ½ tsk rapsolie
  • et nip fint salt

Tilbehør

  • 120 g grovbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom hvidkål og porrer i en skål og vend det godt med salt. Skyl efter ca. 10 min. grøntsagerne i koldt vand og pres dem fri for væde i en sigte. Kom grøntsagerne i et fad. Skyl de sorte bønner og lad dem dryppe af i en sigte. Fordel bønner, hytteost, ananas, avocado og skinke på hvidkålen og porrerne.

Vilde poppede ris

Kom ris og olie i en tykbundet gryde. Rist risene ca. 1 min. ved kraftig varme og derefter ca. 2 min. ved jævn varme - rør af og til. Læg de vilde ris på køkkenrulle og drys dem med salt. Drys risene på salaten og server.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 64,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag