Brødet kan ristes på en brødrister eller i ovnen - ca. 4 min. ved 250°. Sandwichene kan også serveres som tilbehør til fx en hakkebøf eller stegt lammeculotte. Drop brødskiven på toppen, hvis du serverer sandwichen som tilbehør.
8387 kJ / 2005 kcal
431 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 12,8 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 54,8 % | 13,9 g |
Fedt: | 32,4 % | 3,8 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
2
Avocadoer
|
|
---|---|
1½ dl
Fraiche
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
8 skiver
Grovbrød, fx speltbrød
|
|
---|---|
1
Pillet fed hvidløg
|
|
1 liter
Blade af romainesalat
|
|
400 g
Cocktailtomater i skiver
|
|
1
Slank agurk i skrå skiver (ca. 300 g)
|
|
2
Rødløg i tynde skiver
|
|
5 spsk
Kapers - uden lage
|
|
½ tsk
Havsalt
|
|
Groftkværnet peber
|