Sandwich med kalkun og tranebær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

En "Thanksgiving" middag lavet til en sandwich!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tranebærkompot

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 grofthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 200 g friske eller frosne tranebær
  • 1 dl sød tranebærsaft
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Flødeostecreme med peberfrugt og urter

  • 100 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 25 g rød peberfrugt i små tern
  • 25 g grønne peberfrugter i små tern
  • 1 dl grofthakkede friske krydderurter, fx oregano og persille
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt
  • evt. vand
  • 1 focacciabrød (ca. 22 x 30 cm)
  • 200 g kalkunbryst i tynde skiver
  • 2 dl klippet brøndkarse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tranebærkompot

Lad olien blive varm i en gryde og sauter løgene i ca. 5 min. eller til de er brune. Tilsæt tranebær, -saft og sukker og bring blandingen i kog. Tilsæt salt og peber og kog kompotten ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Smag til med sukker hvis tranebærkompotten er for syrlig. Stil den tildækket i køleskabet.

Flødeostecreme med peberfrugt og urter

Kom flødeost og de øvrige ingredienser i en skål og rør dem sammen. Tilsæt evt. lidt vand hvis cremen er for fast. Smag til.

Ved serveringen

Skær foccaciabrødet i 4 stykker og flæk dem. Smør bunden med flødeostecreme og undersiden af toppen med tranebærkompot (ca. 2 spsk på hver). Læg herpå kalkun, brøndkarse, tranebærkompot og afslut med toppen af brødet.

Tips

Tranebærkompotten har lang holdbarhed pga. syren i tranebærrene.

Flødeostecremen kan også køres i en foodprocessor - så bliver den mere jævn og cremet.

Du kan bage dit eget foccaciabrød - se link.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,3 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag