Sandwich med kalkun og tranebær - Opskrifter - Arla

Sandwich med kalkun og tranebær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

En "Thanksgiving" middag lavet til en sandwich!

Ingredienser

Antal portioner

Tranebærkompot

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 grofthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 200 g friske eller frosne tranebær
  • 1 dl sød tranebærsaft
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Flødeostecreme med peberfrugt og urter

  • 100 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 25 g rød peberfrugt i små tern
  • 25 g grønne peberfrugter i små tern
  • 1 dl grofthakkede friske krydderurter, fx oregano og persille
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt
  • evt. vand
  • 1 focacciabrød (ca. 22 x 30 cm)
  • 200 g kalkunbryst i tynde skiver
  • 2 dl klippet brøndkarse

Sådan gør du

Sådan gør du

Tranebærkompot

Lad olien blive varm i en gryde og sauter løgene i ca. 5 min. eller til de er brune. Tilsæt tranebær, -saft og sukker og bring blandingen i kog. Tilsæt salt og peber og kog kompotten ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Smag til med sukker hvis tranebærkompotten er for syrlig. Stil den tildækket i køleskabet.

Flødeostecreme med peberfrugt og urter

Kom flødeost og de øvrige ingredienser i en skål og rør dem sammen. Tilsæt evt. lidt vand hvis cremen er for fast. Smag til.

Ved serveringen

Skær foccaciabrødet i 4 stykker og flæk dem. Smør bunden med flødeostecreme og undersiden af toppen med tranebærkompot (ca. 2 spsk på hver). Læg herpå kalkun, brøndkarse, tranebærkompot og afslut med toppen af brødet.

Tips

Tranebærkompotten har lang holdbarhed pga. syren i tranebærrene.

Flødeostecremen kan også køres i en foodprocessor - så bliver den mere jævn og cremet.

Du kan bage dit eget foccaciabrød - se link.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,3 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: