Lun ostesandwich og syltet hvidkål
30 min
•
Hvidkålen kan minde lidt om coleslaw, bare uden mayonnaisen. Den er sprød og nem at tygge og spiller godt sammen med de lune ostebrød.
Ingredienser
Syltet hvidkål
|
4 spsk
Æbleeddike
|
|
|---|---|
|
4 spsk
Sukker
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Fintsnittet hvidkål eller spidskål
|
|
|
2
Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
|
3 stilke
Bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
6
Tykke skiver grovbrød (ca. 360 g)
|
|
|---|---|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
150 g
Bresaola - lufttørret okseinderlår i tynde skiver
|
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
|
2 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
Sådan gør du
Syltet hvidkål
Gratinering
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
517 kJ / 123 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g |
| Protein: | 5 g |
| Fedt: | 3,9 g |
| Kulhydrat: | 16,9 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.