Sandwich med ost og kalkun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Passer perfekt til en picnickurv på udflugten.

Ingredienser

Antal portioner

Sennepssmør

  • 25 g blødt smør
  • 2 tsk grov, mild sennep
  • 1/8 tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver formfranskbrød, tyktskåret
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 100 g Riberhus® ML 16 (30+) i skiver
  • 4 skiver kogt røget kalkunbryst
  • 3 stilke hakket bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Sennepssmør

Rør smør, sennep, salt og peber sammen med en gaffel.

Smør de 8 brødskiver med et tyndt lag sennepssmør. Læg sandwichene sammen således: Begynd med franskbrød, læg herpå ost, kalkunbryst, bladselleri og rugbrød. Del evt. hver sandwich i 2 trekanter.

Tip

Sandwichene kan smøres på forhånd, pakkes i plastfilm og medbringes til frokost.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: