Sandwich med ost og kalkun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Passer perfekt til en picnickurv på udflugten.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Sennepssmør

  • 25 g blødt smør
  • 2 tsk grov, mild sennep
  • 1/8 tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver formfranskbrød, tyktskåret
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 100 g Riberhus® ML 16 (30+) i skiver
  • 4 skiver kogt røget kalkunbryst
  • 3 stilke hakket bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Sennepssmør

Rør smør, sennep, salt og peber sammen med en gaffel.

Smør de 8 brødskiver med et tyndt lag sennepssmør. Læg sandwichene sammen således: Begynd med franskbrød, læg herpå ost, kalkunbryst, bladselleri og rugbrød. Del evt. hver sandwich i 2 trekanter.

Tip

Sandwichene kan smøres på forhånd, pakkes i plastfilm og medbringes til frokost.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag