Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.
8410 kJ / 2010 kcal
535 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 16,8 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 52,9 % | 16,7 g |
Fedt: | 30,3 % | 4,4 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
4 spsk
Æbleeddike
|
|
---|---|
4 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Fintsnittet hvidkål eller spidskål
|
|
2
Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
3 stilke
Bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g)
|
6
Tykke skiver grovbrød (ca. 360 g)
|
|
---|---|
175 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
150 g
Bresaola - lufttørret okseinderlår i tynde skiver
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
2 spsk
Finthakket rød chilipeber
|