Sandwich med skinkemignon og dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En spændende kombination af den friske, syrlige dressing, gulerødder, svinekød og de intense søde dadler.

Ingredienser

Antal portioner

Hvidløgsdressing

  • 4 gulerødder (ca. 300 g)
  • 1 skinkemignon (ca. 400 g)
  • 15 g smør
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk groft salt
  • 8 skiver groft brød (ca. 325 g)
  • 1 liter icebergsalat revet i grove strimler
  • ¾ agurk i tynde stave (ca. 225 g)
  • 100 g tørrede dadler i tynde strimler - eller store rosiner

Pynt

  • brøndkarse

Sådan gør du

Sådan gør du

Hvidløgsdressing

Vend forsigtigt alle ingredienserne sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Skræl gulerødderne og skær dem i lange tynde strimler med en kartoffelskræller.

Skær skinkemignonen i tynde skiver (ca. ½ cm tykke). Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun halvdelen af kødskiverne ca. 1 min. på hver side. Drys med halvdelen af krydderierne. Tag kødet op og hold det varmt. Steg resten af kødet på samme måde.

Rist imens brødet på en brødrister eller under grillen i ovnen.

Læg brødene sammen om grøntsager, dadler og det stegte kød, pynt med brøndkarse og server med hvidløgsdressing til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,5 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 13 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Vinen til denne sandwich skal have lidt sødme, men ikke for meget. Prøv en hvidvin på viognier-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til thaimad