Stokkeslaw - af en rest broccoli og blomkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

I denne "slaw" er stokkene fra broccoli og blomkål også brugt - så er der intet spild...

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • ¾ spsk flydende honning
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • 2½ spsk friskpresset citronsaft
  • 125 g broccoli - kun stokken
  • 325 g blomkål inkl. stokken
  • 4 blade af blomkål
  • 1 dl finthakkede friske mynteblade
  • 50 g tørrede dadler

Pynt

  • friske mynteblade
  • daddel

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland cremefraiche, honning, sennep, citronskal og -saft. Snit broccoli- og blomkålsstokkene samt blomkål og blomkålsbladene fint og vend det i dressingen sammen med mynteblade Hak dadlerne fint og vend dem i til sidst. Smag til.

Tip

Hvis du har en rest kogte perlespelt eller ris, kan du tilsætte dem for mere fylde.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,6 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag