Stokkeslaw - af en rest broccoli og blomkål

Stokkeslaw - af en rest broccoli og blomkål

30 min
I denne "slaw" er stokkene fra broccoli og blomkål også brugt - så er der intet spild...

Sådan gør du

  • Bland cremefraiche, honning, sennep, citronskal og -saft. Snit broccoli- og blomkålsstokkene samt blomkål og blomkålsbladene fint og vend det i dressingen sammen med mynteblade Hak dadlerne fint og vend dem i til sidst. Smag til.
Tip
  • Hvis du har en rest kogte perlespelt eller ris, kan du tilsætte dem for mere fylde.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4425 kJ / 1058 kcal

Næringsindhold pr. 100g

159 kJ / 38 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 22,4 % 2,1 g
Kulhydrat: 47 % 4,4 g
Fedt: 30,6 % 1,3 g

Ingredienser

2 dl
Flydende honning
¾ spsk
Dijonsennep
1 spsk
Citronskal (usprøjtet)
1 tsk
Friskpresset citronsaft
2½ spsk
Broccoli - kun stokken
125 g
Blomkål inkl. stokken
325 g
Blade af blomkål
4
Finthakkede friske mynteblade
1 dl
Tørrede dadler
50 g
Pynt
Friske mynteblade
Dadler