Stokkeslaw - af en rest broccoli og blomkål
30 min

Stokkeslaw - af en rest broccoli og blomkål

I denne "slaw" er stokkene fra broccoli og blomkål også brugt - så er der intet spild...
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stokkeslaw - af en rest broccoli og blomkål

I denne "slaw" er stokkene fra broccoli og blomkål også brugt - så er der intet spild...

Antal portioner
  • 2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • ¾ spsk flydende honning
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • 2½ spsk friskpresset citronsaft
  • 125 g broccoli - kun stokken
  • 325 g blomkål inkl. stokken
  • 4 blade af blomkål
  • 1 dl finthakkede friske mynteblade
  • 50 g tørrede dadler

Pynt

  • friske mynteblade
  • dadler

Fremgangsmåde:

Bland cremefraiche, honning, sennep, citronskal og -saft. Snit broccoli- og blomkålsstokkene samt blomkål og blomkålsbladene fint og vend det i dressingen sammen med mynteblade Hak dadlerne fint og vend dem i til sidst. Smag til.

Tip

Hvis du har en rest kogte perlespelt eller ris, kan du tilsætte dem for mere fylde.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,6 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 43 %
Print