Stokkeslaw - af en rest broccoli og blomkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

I denne "slaw" er stokkene fra broccoli og blomkål også brugt - så er der intet spild...

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • ¾ spsk flydende honning
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • 2½ spsk friskpresset citronsaft
  • 125 g broccoli - kun stokken
  • 325 g blomkål inkl. stokken
  • 4 blade af blomkål
  • 1 dl finthakkede friske mynteblade
  • 50 g tørrede dadler

Pynt

  • friske mynteblade
  • daddel

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland cremefraiche, honning, sennep, citronskal og -saft. Snit broccoli- og blomkålsstokkene samt blomkål og blomkålsbladene fint og vend det i dressingen sammen med mynteblade Hak dadlerne fint og vend dem i til sidst. Smag til.

Tip

Hvis du har en rest kogte perlespelt eller ris, kan du tilsætte dem for mere fylde.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,6 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: