Sandwichbrød
&format=webp)
Duften af nybagt sandwichbrød - det er noget helt særligt. En nem og enkel opskrift på sandwichbrød med hvedemel og fuldkornsmel (alle former for fuldkornsmel kan bruges). Dejen røres på maskine, hvorefter det hæver af to omgange for at give brødet den luftige struktur. Sandwichbrødet kan serveres til morgenmad, i madpakken eller til mellemmåltidet.
Ingredienser
Sandwichbrød
50 g
Smør
|
|
---|---|
3½ dl
Mælk
|
|
20 g
Gær
|
|
400 g
Hvedemel (ca. dl)
|
|
100 g
Fuldkorns ølandshvedemel
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Sukker
|
Sådan gør du
Sandwichbrød
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bage brødet som et firkantet toastbrød ved at lægge et stykke bagepapir henover formen og derefter en bageplade, som skal blive på brødformen under hele bagningen.
Skær brødet i skiver og læg smørrebrødspapir imellem skiverne, så er det nemt at tage det antal skiver ud, du skal bruge.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9574 kJ / 2288 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1027 kJ / 245 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11 % | 6,6 g |
Fedt: | 20,1 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 68,9 % | 41,6 g |
