Savojkålssalat med skinkemignon og hotte ostetoasts
45 min

Savojkålssalat med skinkemignon og hotte ostetoasts

En varm æbletoast med chiliost bliver serveret til den rustikke kålsalat med saftig skinkemignon.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Savojkålssalat med skinkemignon og hotte ostetoasts

En varm æbletoast med chiliost bliver serveret til den rustikke kålsalat med saftig skinkemignon.

Antal portioner

Skinkemignon

  • 25 g smør
  • 1 skinkemignon (ca. 400 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl vand
  • 300 g fintsnittet savojkål
  • 2 rødkindede æbler i tynde både (ca. 250 g)
  • 2 bananskalotteløg i halve tynde skiver (ca. 100 g)
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk groft salt

Ostetoasts

  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Skinkemignon

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun skinkemignonen i ca. 2 min. - brun på alle sider. Drys med salt og peber og tilsæt vand. Steg kødet ved svag varme og under låg i ca. 25 min. Tag skinkemignonen op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min.

Vend kål, æbler og løg med eddike og salt. Lad blandingen trække i ca. 15 min.

Ostetoasts

Fordel ost, æble og salt på 4 af rugbrødsskiverne. Læg de sidste 4 skiver oven på og rist æbletoastsene i en toastmaskine i 3-4 min. Del hver ostetoast i 2 trekanter.

Læg savojkålsblandingen på et fad. Skær skinkemignonen i tynde skiver og drys med salt og peber. Fordel kødet på salaten og server med de lune hotte ostetoasts.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,8 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 24 %
Print