Savojkålssalat med skinkemignon og hotte ostetoasts

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En varm æbletoast med chiliost bliver serveret til den rustikke kålsalat med saftig skinkemignon.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Skinkemignon

  • 25 g smør
  • 1 skinkemignon (ca. 400 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl vand
  • 300 g fintsnittet savojkål
  • 2 rødkindede æbler i tynde både (ca. 250 g)
  • 2 bananskalotteløg i halve tynde skiver (ca. 100 g)
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk groft salt

Ostetoasts

  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skinkemignon

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun skinkemignonen i ca. 2 min. - brun på alle sider. Drys med salt og peber og tilsæt vand. Steg kødet ved svag varme og under låg i ca. 25 min. Tag skinkemignonen op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min.

Vend kål, æbler og løg med eddike og salt. Lad blandingen trække i ca. 15 min.

Ostetoasts

Fordel ost, æble og salt på 4 af rugbrødsskiverne. Læg de sidste 4 skiver oven på og rist æbletoastsene i en toastmaskine i 3-4 min. Del hver ostetoast i 2 trekanter.

Læg savojkålsblandingen på et fad. Skær skinkemignonen i tynde skiver og drys med salt og peber. Fordel kødet på salaten og server med de lune hotte ostetoasts.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,8 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag