Savojkålssalat med skinkemignon og hotte ostetoasts

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En varm æbletoast med chiliost bliver serveret til den rustikke kålsalat med saftig skinkemignon.

Ingredienser

Antal portioner

Skinkemignon

  • 25 g smør
  • 1 skinkemignon (ca. 400 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl vand
  • 300 g fintsnittet savojkål
  • 2 rødkindede æbler i tynde både (ca. 250 g)
  • 2 bananskalotteløg i halve tynde skiver (ca. 100 g)
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk groft salt

Ostetoasts

  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Skinkemignon

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun skinkemignonen i ca. 2 min. - brun på alle sider. Drys med salt og peber og tilsæt vand. Steg kødet ved svag varme og under låg i ca. 25 min. Tag skinkemignonen op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min.

Vend kål, æbler og løg med eddike og salt. Lad blandingen trække i ca. 15 min.

Ostetoasts

Fordel ost, æble og salt på 4 af rugbrødsskiverne. Læg de sidste 4 skiver oven på og rist æbletoastsene i en toastmaskine i 3-4 min. Del hver ostetoast i 2 trekanter.

Læg savojkålsblandingen på et fad. Skær skinkemignonen i tynde skiver og drys med salt og peber. Fordel kødet på salaten og server med de lune hotte ostetoasts.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,8 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: